Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Tråkväder

Allmänt Permalink1
Nu har leveransen kommit. Det var inga barnarbetare utan två killar, varav en med bekant utseende. Tror han har varit här på förfest för några år sedan faktiskt. Oh, vad stort Kristianstad är.
Nu väntar jag på att två stora starka brödrar ska komma hit så jag får upp sängen på rummet också. Hade inte vädret varit så tråkigt hade jag gått ut en runda, men nej.

Här kommer ett klipp från studentdagen 12 juni:) man blir så glad av detta. Rebecca (som jag snodde klippet ifrån) ramlar och det regnar svinmycket. Men det var ändå bästa dagen ever!
Rap Das Armas!
/J

Leveransdag

Allmänt Permalink0
Idag ska jag hålla mej hemma hela dagen. Anledningen till det är att IKEA ska leverera varor hit. När jag ringde och bestämde dag frågade jag vilken tid de skulle komma. "Ungefär mellan 10-16". Mmm, tack för det specifika svaret:)
Fick även ett sms i måndags där det stod "Din leverans är nu påväg hem till dej". För vem kan det ta tre dagar att transportera en säng från Älmhult till Kristianstad? De små barnarbetarna som bär den med sina taniga armar? För inte kan det vara en lastbil iallafall.
/J

Resa bokad :)

Allmänt Permalink0

Idag har jag haft besök av Amanda. Vi gick en lång runda runt dammarna, kollade på "Skrållan ruskprick & knorrhane" och drack en massa kaffe. Tänkte nog åka till Lund och hälsa på henne snart, det går så långt mellan gångerna nu jämfört med när hon bodde i Kristianstad :/


Har även bokat resa till London ikväll. Jag och lilla mor åker dit 20/10-23/10. Ska bli skönt att komma iväg, är less på att gå hemma nu när man inte har något jobb. Vi tänkte ju först Amsterdam och hade hittat en resa vi tänkte boka. Vi väntade dock lite för länge för den han bli bokad av några andra. Så kan det gå:)
 Annars finns det inte så mycket mer att säga om denna dag. Jag ska kolla på Andra Avenyn nu, hörs imorgon :)
/J

Till top