Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Helgen

Allmänt Permalink0
Jag har inte riktigt hunnit med att blogga i helgen så jag får skriva ett långt inlägg nu.

Natten mellan fredag och lördag jobbade jag. På morgonen va jag ganska hungrig och stack hem till Paco som bjöd på tacos. Det är inte varje dag man äter det till frukost klockan 7:30 på morgonen:P

Annars sov jag större delen av dagen igår, Joakim kom hit och åt middag med mej och mamma. Julia hade förfest på kvällen. Det var himla trevligt med lekar och allt.
Vi hade tänkt gå till banken men det blev fullt där inne så vi gav upp. Vi gick och åt kebab och jag försökte få tag i taxi. Det va två timmars väntetid så jag gav upp det också. Det slutade med att jag sov hos moster på söder. Tur hon finns :)

Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mej någon timme. Inatt är det jobb som gäller :)
Hoppas alla haft en bra helg. /Jheyheyhey

Allmänt Permalink0
Här ligger jag och försöker sova. Jag trodde det skulle bli lätt att sova några timmar på eftermiddagen eftersom jag gick upp 07:00 idag men jag har inte kunnat somna alls:/ Det lär väl bli en tuff natt om man ska kunna hålla sej vaken. Jag ska jobba på 113/114. Snart flyttar 114 också så detta blir nog det sista jag jobbar där...

Hos ortopeden gick det bra. Vi kom fram till hur jag ska träna upp mina muskler utan att utsätta min kropp för något jag inte får. Jag ska börja gå till en sjukgymnast och träna något liknande pilates. Det ska bli intressant :)

Nu ska jag försöka en sista gång att sova en timme sen får jag gå upp och laga lite mat. Ha en trevlig fredagskväll alla!
/J

100129

Allmänt Permalink0
Idag har jag varit hos ögonläkaren och kollat så mina ögon är ok. Tydligen kan ögats lins åka åt sidan när man har Marfans, mina ögon såg iallafall bra ut nu. Jag fick pupillvidgande droppar så jag ser knappt vad jag skriver.

Snart kommer morfar så ska jag bjuda honom på lunch. Pyttipanna med ägg blir det. Vid halv ett ska han skjutsa mej till Hässleholm för jag ska till ortopeden där. Jag ska få träningsråd för att träna upp musklerna i min rygg. Jag måste träna upp den, men sen får jag inte anstränga mej så mycket så hjärtat påfrestas. Det är lite svårt att veta vad man får och inte får göra faktiskt. Det blir nog bra :) Vad hade jag gjort utan morfar, han är så snäll som alltid hjälper en med sånt man behöver.

Nästa vecka börjar jag jobba på 63:an :) Jag går bredvid tisdag+onsdag och jobbar torsdag+lördag+söndag. Det ska bli skitkul, verkligen.

Nu ska jag påbörja maten. Vi hörs senare:)
/J
Till top