Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

100730

Allmänt Permalink0
Idag är det fredag:) I mitt liv är det fredag hela veckan höhö.
Jag och Amanda tog en kaffe i stan innan. Jag köpte tre par nya tygskor på Scorettes rea. Två par lila och ett par vita.

Nu sitter jag och väntar på att Niklas ska komma hit. Sen ska han till stan och jag ska släppas av hos Benny. Favorit i repris från förra fredagen hoppas jag på... Grillning och utgång. Även om vädret är kasst så ska vi försöka slänga på vårt kött när det är uppehåll ;)
Hörs imorgon!

Case 39

Allmänt Permalink0

Ikväll har jag och Benny haft filmkväll. Vi hyrde Case 39 och köpte 2kg godis på Hemmakväll. Benny va rädd som fan, jag va också rätt rädd. Bra men läskig film. Medan jag drack vaniljcola blandade Benny drinkar till sej själv. Min lever får vila tills imorgon;)
Snart ska jag sova, imorgon ska jag luncha med Amanda och gå till systemet. På kvällen ska vi grilla hos Benny och gå ut. Jag jobbar 14:00 på lördag så det får bli hyfsat lugnt för min del.

100729

Allmänt Permalink2

Igår klippte jag av mitt hår. Hade ju tänkt ha det långt men är fan trött på långt hår. Ville först klippa mej som en av tjejerna i Timoteij, fast det blev inte riktigt så kort. Frisören hann med att svimma under tiden och jag blev lite nervös för hon hade hunnit sätta färg i halva håret... Det löste sej och jag blev nöjd.
För ovanlighetens skull är mitt hår varken gult eller blått denna gång, mer blondt faktiskt :)

Jobbade natten till idag, gick hur bra som helst... Surade lite för vissa skulle ut. Jag va med nån timme på förfesten hos Benny innan jag stack till jobbet.

Ikväll vill jag göra något. Får se vem som är villig :) Är ledig till lördagkväll.Till top