Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

100531

Allmänt Permalink0
Sista dagen i majmånad idag. Helt sjukt alltså.

Jag ska dra och träna om någon timme. Blir stan igen i eftermiddag för jag ska till ungdomsmottagningen och ta spruta.
Hade egentligen semester nu ju, ska jobba extra inatt för vädret är så jävla trist ändå. Ja, det är väl så det ser ut denna dag.

En liten lista...

Allmänt Permalink0
Många har frågat vad jag önskar mej när jag fyller år. Har satt ihop en liten lista på förslag...

Hemma!

Allmänt Permalink0
Nu är vi hemma från Siesta. Det har både varit skitkul och förjävligt. Vädret har ju inte precis varit på vår sida alla dagar, nätterna bjöd på minusgrader och det var ganska kallt att sova i tält då. Musiken har varit grym, dock såg jag inte alla jag hade tänkt att se när det regnade.
 De bästa var Amanda Jenssen, First Aid Kit, Röyksopp, och Anna von Hausswolff. Johnossi missade jag tyvärr, vi såg 30 sekunder av sista låten.

En hel del saker blev stulna från vårt tält igår, lite för många småungar där som inte hade egen dricka med sej. Jeje, sånt man får ta, jag är fan nöjd! Nu ska jag avnjuta årets kanske skönaste dusch. Ciao!
Till top