Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Novembers sista dag...

Allmänt Permalink0
Snart är det december och jag känner julstämningen som aldrig förr;)
Idag jobbade jag extra. Mamma väckte mej klockan sex och undrade om jag inte skulle gå upp. Flög upp och hade antagligen stängt av alarmet i sömnen en timme tidigare. Tog en senare buss till jobbet och kom dit halv åtta. Världen hade inte gått under för det, mina patienter fick lite sovmorgon bara:)

IKEA har varit här idag och dumpat två fåtöljer och en tv-bänk. Det är tv-bänken kvar att sätta ihop, annars har vi fått ihop det andra. 
Lite vin nu, sen lär jag nog somna. Beställde minsann ett paket från H&M. Mycket rea och jag tyckte jag kunde unna mej en tidig julklapp:)
Det blev två somriga kuddfudral, skinnbyxor, väska och en juladuk. Hoppas det kommer snart.
Puss!

101129

Allmänt Permalink0
Har haft fullt upp, därav de dåliga uppdateringarna.
I fredags bowlade vi, lika roligt som vanligt. Jag tror jag kom näst sist i vårt lag, men roligt va det! Taste efteråt... Riktigt kul det med. Trevligt folk och allt.
Lördag och söndag jobbade jag... Har aldrig haft så lugna dagar som det är på jobbet just nu. Lugnet före stormen kanske. Vi har till och med lediga platser, det händer verkligen sällan. Ska jobba extra imorgon på dagen, man får passa på när man kan och har lust.

Idag hade vi hjärtlungräddningsutbildning på jobbet. Roligare än vanligt faktiskt. Efteråt gick jag till stan och träffade Malin. Har köpt en del julklappar nu faktiskt :) Måste komma på vad jag själv önskar mej så jag kan göra en önskelista att lägga ut här.
Snart bortskämda ungar eller vad det heter. Ciao.


101125

Allmänt Permalink0
Snart är november slut. Fattar ingenting. Jag jobbar mest känns det som. Det suger just nu. Har börjat få migrän och shit och det beror garanterat på hur vi har det just nu. Får hoppas det blir bättre snart...

Idag har jag träffat kusin Amanda. Vi fikade, va på muséet, köpte tomtedräkt (hon köpte en ryssjacka), och har kollat på Lejonkungen här hemma med ett glas vin i näven. Trevlig dag och kväll. Nu ska jag snart sova.
Imorgon kommer morfar och ska hjälpa till med vinterdäcken som behöver komma på. Hoppas på bättre hälsa imorgon, det är ju bowling och så på kvällen.
Pussis.
Till top