Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

100930

Allmänt Permalink0
Sista dagen i september. Rätt crazy faktiskt...

Idag har jag jobbat. Jag, Janice och Rebecka bestämde att vi skulle spinna ikväll. Vi träffades på Nautilus och utförde passet. Det va det värsta jag varit med om. Vi tog spinning easy, jag trodde ändå att jag skulle kräka, svimma, dö osv... Aldrig mer. Nästa gång får det bli typ afrodans eller något med chill.

Lite tragiskt att alla kör ihjäl sej i Kristianstad just nu. Grabben som var med i en olycka igårkväll dog på IVA idag. Ingen jag kände men usch så sorgligt. Nu får det räcka för ett bra tag!

Idol och Sex & the City nu. Ciao!


Jennie

Allmänt Permalink0
För 20 år sedan döptes jag. Anna JennY Christina. Moster som är gudmor sköter den rollen mycket bra, hon skickar nämligen paket på posten varje år. Jag är sämst på att komma ihåg sådana dagar så jag blir lika överraskad varje gång :)
Idag fick jag ett par trosor och ett hårband på posten. Tusen tack <3


Nu ska jag sova, en ovanligt lugn kväll på jobbet. Hur skönt som helst. Ska upp igen imorgonbitti. Sen är jag ledig i tre dagar :) Natti!

Lökbiffar

Allmänt Permalink0
Planen att stiga upp 08:15 för att "få något ut av dagen" gick åt sådär. Jag snoozade till 10:15 och gick upp till soffan och såg ett avsnitt av SATC. Nu har jag duschat och ska snart ställa mej vid spisen och steka franska lökbiffar. Hade antagligen varit bättre att duscha efteråt men nej.
Ska jobba ikväll, hoppas det blir bra... förra veckans jobbpass va väl sådär...
Till top