Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Tema: HATT!

Allmänt Permalink0
Jag har gått en jeavla massa idag. Hoppade av vid scan och gick till skolan imorse för jag hade tid över... Efter skolan gick jag hem till farmor och efter det gick jag in till stan. Jag och farmor tittade på bröllopet i London. Jag har bestämt att i sommar när jag har födelsedagsfest ska temat va "hatt". Frågan är bara när jag ska ha festen. Har inte bokat in något än, men inbjudan kommer så småningom;)

Cypernresan är bokad!

Allmänt Permalink0

Den 15/8 drar jag, Amanda, Fredrika, Giuseppe, Gutchi, Benny och David till Ayia napa och njuter!

110426

Allmänt Permalink0
Idag har vi legat i parken och pluggat hela dagen. Jag, Mikaela och Johanna. Där va en hel del trevligt folk man stötte på:) Gick och köpte min favorit baguette på Nostalgia också.
Ikväll har jag och Sandra varit på bio. Såg Rödluvan som va mycket bra:) Inte ett dugg lik Twilight som alla säger.

Har även bokat resa till Cypern idag. Den är inte 100% klar för vi ska förbetala bokningssumman innan den är bokad. Den 15/8 åker vi sju och har en grym vecka.

Nu ska jag se Desperate Housewives. Kan passa på att visa min senaste beställning från H&M som jag gjorde häromdagen.
Till top