Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Angelica Bengtsson

Allmänt Permalink0
Friidrott är lätt den enda sporten som är rolig att titta på. Ikväll va det XL-galan och Sverige har en ny stavhoppsstjärna:)
Hon ser ut som KENZA och hoppar lika bra som Kenza bloggar ;)

110222

Allmänt Permalink0
Idag har jag varit i skolan. Seminarium om våra skönlitterära böcker vi skrivit om. Det var bra och intressant.

Igår va jag på något som va ännu mer intressant, nämligen en informationsföreläsning om utomlandspraktik.
Litauen blev jag inte ett speciellt sugen på men något jag verkligen hade velat göra är att åka till Zambia.
När vi va i Senegal blev det aldrig av att vi besökte något sjukhus och nu får man chansen att göra sin praktik i Afrika, så varför inte ta chansen liksom?!
Har lång betänketid på mej, ansökan ska lämnas in i december så jag ska verkligen ta och fundera på detta.

Efter skolan stack jag, Johanna och Alexandra och lunchade på Rosegarden. Efteråt gick jag hem till farmor och fixade hennes räkningar. Efter det gick jag hem till morfar och umgicks lite. Man får passa på när man har en lugn vecka :)

Medicinkliniken ringde idag och undrade om jag tänkt vara kvar länge till på kirurgen haha. Det har jag... Men jag saknar medicinen också:/ Det är så typiskt att det släppts två tjänster i specialteamet nu när man börjat plugga. Det skulle varit för ett år sedan så hade allt varit perfekt. Jeje, den som har fått Pias tjänst kommer säkerligen att bli en klippa:)

Nu ska jag se nyheter och sen blir det nog sängen.

110220

Allmänt Permalink0
Helgen har varit bra. I fredags stack jag och Malin hem till Ola på Sommarlust och förfestade. Utgången blev till Hessle och Bishops. Himla trevligt.

Igår hade vi tacokväll här hemma. Jag, mamma, Niklas, Joakim, Emma och Jakob åt tacos och drack öl. Vid tio begav jag mej hos Söder och stannade till hos David. Lite förfest där och sen tog vi taxi till O'learys. Trevlig kväll och jag har inte slösat så mycket pengar denna helgen. Jag har tagit bussen hem både fredag och lördag och dessutom jag har skippat kebabrullen och istället ätit ett äpple när jag kommit hem :) Nu börjar jag vänja mej vid att va student och ekonomisk.

Idag har jag tagit det lugnt här hemma. För att få plats med alla mina skolböcker och sånt så har städat ur en bokhylla och gjort plats till det. Det tog mej fyra timmar men det blev bra :)

Nu ska jag kolla på film och ha nedräkning till Solsidan :)
Till top