Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Måndag

Allmänt Permalink0
Helgen har varit grym! I lördags jobbade jag några timmar... Helt okej, gick hem vid tolv mitt i lunchrusningen ;)

Fick en del gjort med tvättning och hundrastning, även en snabb powernap.

På kvällen stack jag hem till Peter på Sommarlust. Wictors syskon hade kommit hit från gbg och vi festade i Peters lya. Utgången blev till O'learys och vi såg Bäddat för Trubbel som Peter ansåg va "svinbra". Det va dom inte, men vi hade jävligt roligt!

Igår mådde jag som jag förtjänade, eller nej så dåligt lär jag ju inte förtjänat att må. Men det gjorde jag och jag sov bort hela dagen. Idag har jag varit i skolan och nu ska jag snart göra min läxa :)

Först ska jag ringa runt och kolla var det finns smörgåstårtor att beställa till morfars kalas på lördag. Någon som ätit det på Fantasi någon gång? Har ingen aning om dom är goda där eller inte...

110128

Allmänt Permalink0
Jag har fullt upp i mitt liv just nu. Är det inte skola (som för övrigt går bra) så är det en massa annat. Igår skulle jag på bio och se Svinalängorna. Lite vin och spel före tänkte vi och det slutade med att vi varken spelade eller gick på bio. Bara vin och tragg helt enkelt, inte fel det heller :)

Ikväll skulle jag på fest hos Tara men jag ryckte in och jobbade på dagen och har inte kommit hem förrän nu. Ska jobba några timmar imorgonbitti också så jag ska snart gå och lägga mej.
På kvällen ska jag hem till Peter och senare ska vårt gäng dra till O'learys och se Bäddat för Trubbel.

Andra skoldagen

Allmänt Permalink0
Det gick bra idag också. Nu har vi kommit igång med vårt första arbete. Ett grupparbete om sjuksköterskors historia. Det blir nog bra, har fått lite klarhet i vad alla högskoletermer betyder som jag inte fattade något av igår.

Väldigt intensiv kurs och detta är bara början;) Verkar roligt ändå och klassen verkar bra. Har läxa även idag så snart blir det soffan och läsning.
Imorgon ska jag va pluggis och åka till skolan två timmar innan vi börjar för att fixa med arbetet. Haha, vilken skillnad från gymnasiet detta är alltså.

Efter skolan idag gick jag typ Kristianstad runt. Gick till farmor först och sedan till stan. Tyckte jag kunde unna mej lite lövbiff och potatisgratäng bara för det:) Puss!
Till top