Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Andra skoldagen

Allmänt Permalink0
Det gick bra idag också. Nu har vi kommit igång med vårt första arbete. Ett grupparbete om sjuksköterskors historia. Det blir nog bra, har fått lite klarhet i vad alla högskoletermer betyder som jag inte fattade något av igår.

Väldigt intensiv kurs och detta är bara början;) Verkar roligt ändå och klassen verkar bra. Har läxa även idag så snart blir det soffan och läsning.
Imorgon ska jag va pluggis och åka till skolan två timmar innan vi börjar för att fixa med arbetet. Haha, vilken skillnad från gymnasiet detta är alltså.

Efter skolan idag gick jag typ Kristianstad runt. Gick till farmor först och sedan till stan. Tyckte jag kunde unna mej lite lövbiff och potatisgratäng bara för det:) Puss!
Till top