Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Denna låten är så bra :)

Allmänt Permalink0

HBG-festivalen

Allmänt Permalink0
Igår blev kvällen helt crazy. Träffades hemma hos Freddan på eftermiddagen och käkade lite innan vi gick till tåget. På tåget va toaletten avstängd vilket va en plåga för vissa. Hälften hoppade av några stationer innan Hbg men jag, Freddan och Stefan kunde knipa.

Väl framme va det skitkul. Blöt kväll på flera sätt och vis. Tåget hem gick 00:30 och sen efterfestade vi hos Stefan. Idag mår man som man förtjänar. Eventuellt pizza hemma hos Gunther sen om man orkar ta sej upp från soffan.

Beastly!

Allmänt Permalink0
Igår va vi hos Johan och Johanna i Fjälkinge. Meningen va att vi skulle kolla på film men när vi hade grillat satt vi kvar och snackade hela kvällen så det blev ingen film:P Mycket trevlig kväll.

Idag ska vi åka till Helsingborgsfestivalen. Ska hem till Freddan nu och ta nån öl innan vi tar tåget. Ska bli kul att komma iväg lite. Hade först tänkt banga p.g.a regnet men det blir väl inte roligare för att man stannar hemma ;)

Kollade på Beastly innan. Fantastiskt dålig film, rekommenderar verkligen inte den. Trevlig kväll!
Till top