Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Trååååk!

Allmänt Permalink0
Jag har inget speciellt att berätta nu när jag jobbar egentligen. Igårkväll jobbade jag och nu är det snart dags att dra dit igen. Hatar att jobbar C och sen A men det får bli så några gånger nu.

Mor är hemma, det är väldigt skönt att ha någon mer i huset :)

Ikväll ska jag och Milla äta på Bar-b-ko (eventuellt nån mer?) Det ska bli riktigt fint.

Ja, förresten igår så tänkte jag att jag skulle ta fram ett par gamla chinos som jag endast kunnat dra upp till knäna senaste tiden. Nu kunde jag till och med knäppa dom:) Vägde mej på jobbet och jag hade minsann gått ner 4kg. Jag shittar i dieter, jag äter bara lite mindre av allt. Det funkar nog bäst. Två kg till sen är jag helnöjd :)

BÄSTA STARTEN PÅ VECKAN!

Allmänt Permalink0

Igår jobbade jag. -SOM EN JÄVEL!

Vi gick en man back på kvällsturen och det va typ det jobbigaste på länge. Hade 13 patienter att sköta som ensam usk. Wihooo! Gjorde mej ganska förtjänt av storhelgstillägget kan man ju säga iallafall ;)

Idag va typ inte mycket bättre... Men jag tog mej en paus och loggade in på mina studieresultat på HKR.se och vad hittar man inte där? JOOOOOO uppdaterat resultat från anatomin. SÅ JÄVLA GLAD OCH SÅ JÄVLA GÖTT!
Nu kan jag äntligen slappna av och lämna tillbaka min kära lilla anatomibok som jag aldrig mer kommer öppna.

Mamsen kommer hem inatt och jag har lovat att hämta dom på stationen, annars hade jag suttit med en öl i handen just nu.

BÄTTRE START PÅ VECKAN KUNDE JAG INTE FÅTT :)

Perfekt midsommar!

Allmänt Permalink1
Gårdagen va sjukt grym på alla sätt och vis. Vi körde till Micke, Johanna från skolan följde spontant med. Där va festen i full gång eftersom dom började redan vid tolv haha. Fest all night long och även en hel del crazy saker :)

Idag har vi legat på Mickes soffa och väntat in stunden då vi va redo att köra bil. Trodde vi skulle fastna i någon poliskontroll men vi hade turen att slippa :)

Körde och köpte en kebabtallrik och la mej på soffan. Har bara sovit ikväll, snart ska jag sova igen.
Är på festhumör nu igen men min kropp behöver nog vila. Jobb imorgonkväll :)


Till top