Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

110330

Allmänt Permalink2

Idag har jag varit ledig. Stack till Johanna i Vä och pluggade som fasiken. Det gick faktiskt ganska bra, vi körde mitt memoryspel. Nästa vecka ska vi försöka låna ett skelett i skolan som vi ska plugga med. Efter pluggandet skulle jag köra till Maxi och handla.

Körde hem till Pia före och lämnade hennes MP3-spelare som jag fyllt med bra musik. Hon bjöd på värsta steken så jag slapp köra och handla sen:) Wooohoo, det är det tråkigaste som finns så det va fan skitgött.

Stack hem till min sötaste Hilda. Vi körde upp till kyrkogården och tände ett ljus för pappa i minneslunden. Idag hade han fyllt 52 år om han levt.

Nu kollar jag på 112Poliser. Har även fått resultatet på hemtentan i mikrobiologin utlagt nu. Jag och Johanna är nöjda :)

110329

Allmänt Permalink0

Heldag i skolan idag. Gick till och med till fyra, jag trodde vi skulle sluta tre:P
Föreläsning om cirkulationssystemet. Detta är faktiskt himla intressant, känner att jag kan rätt mycket sen innan och då blir det mycket roligare:) Imorgon ska jag och Johanna plugga på vår lediga dag.

Mamma åkte till Frankrike imorse så jag är själv hemma denna veckan. Jag ska nog överleva, dock hatar jag att vara själv mest av allt!

Träffade Amanda och moster en sväng efter skolan idag. Amanda va hemma från Malmö:) Det blev lite shopping på H&M och Bikbok. Två koftor, en mörk jeansjacka och ett par shorts till sommaren. Jag tyckte jag kunde ge mej det för när jag kom hem sorterade jag ut en hel säck kläder till som jag ska skänka till Röda Korset. Nu blir det fortsättning på Desperate Housewives!

110327

Allmänt Permalink0
Helgen har varit grym.

I fredags bowlade vi, jag kom faktiskt tvåa. Brukar komma sist:P Hade svinkul och vill bowla snart igen.

Igår hade Benny förfest och det va crazy and funny;) Utgången blev till Harrys och det va med riktigt nice.

Idag har jag varit trött men även haft släkten här på våffelfika. Mycket trevligt :)

Snart ska jag nog sova. Imorgon får jag ta tag i rörelseapparaten och plugga in allt det. Jag saknar jobbet riktigt mycket just nu så jag är inte alls motiverad till att plugga. Men men... lite 90210 på det:)

Till top