Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Dag 5

Allmänt Permalink0

Praktiken idag gick bra, började gå med min andra handledare igår och hon är med jättebra :) Fick ett erbjudande i förrgår som jag ska fundera på under praktiken. Känner att jag måste tänka efter noga innan jag bestämmer mej.

Ikväll har jag fixat lite med juladukarna och lite ljuslyktor. Tycker det är för tidigt att ställa fram tomtarna och krubban än så det får va såhär i någon vecka nu. Har hittat en skitfin stor vit tomte i den inredningsaffären på lilla torg (Dimoda heter den nog). Den är rätt dyr men är sugen på att köpa ändå :P Ännu finare än den på bilden är den :)

Från och med imorgon får jag börja jobba igen så det ska bli nice. Har redan bokat in lite pass nu när jag bokat klart mitt praktikschema också.

Dag 4

Allmänt Permalink0
Idag hade jag sovmorgon till klockan 9. Mådde något bättre än igår så jag körde och tränade lite lugnt och sen körde jag hem till farmor en sväng. Fixade med hennes julgardiner och som vanligt blev vi ovänner för gardinerna ska vara perfekt rynkade och jag tycker det kan kvitta. Vi blev vänner till sist igen ;)

Sen körde jag hem för att fixa mat och sen köra till praktiken. Hade det första passet på post-OP (där man hamnar efter man opererats och innan man kommer upp till sin hemavdelning). Jag känner dom flesta där eftersom vi på kirurgen springer där mycket men det va väldigt intressant att se det från andra sidan än man brukar.

Min handledare va trött på mej vid 8 så jag har hunnit hem och kollar nu på Desperate Housewives. Ska upp tidigt imorgon så jag ska försöka somna i tid.

Dag 3

Allmänt Permalink0
Idag hade jag tredje dagen på praktiken. Det gick bra, kände mej lite halvkrasslig när jag gick hem och har sovit resten av dagen så vi får se vad det blir av detta. Hade ju varit perfekt att bli sjuk nu :/ Skilda Världar håller mej sällskap sen ska jag sova tidigt. Hoppas på att vara pigg imorgon för då blir det ett kvällspass på post-OP :)

Till top