Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

120226

Allmänt Permalink0
Helgen har varit bra :) Jag har varit helt ledig. I fredags va jag och Julia på O'learys och drack öl. Det va väldigt trevligt och det blev väldigt sent. Igår va jag trött efter den sena fredagen så jag hade en slappedag... Skjutsade iväg mamsen på party och sen stack jag själv iväg på fest. Hade hur kul som helst, utgången blev till Grand :)
Idag har jag och Matilda tagit det lugnt och jag tror jag kommer somna rätt snart. Skola imorgon, woho!

120224

Allmänt Permalink0
Är hemma från två långa arbetspass... Det har gått rätt bra trots allt, men är rätt sliten. Blev ledig imorgon iallafall så då kan jag sova ut förhoppningsvis :) Nu ska jag fixa middag, sen blir det in till stan en sväng och träffa Julia. Man får passa på när hon har fixat hundvakt haha.

Minnesstunden idag va mycket fin :) Idag kom även några av dom som är tjänstlediga... Och vi fick lite mer information och så. Så efter många tårar tänker jag fokusera på glädje ikväll!


120222

Allmänt Permalink1
Idag har jag bara haft en lång vilodag. Sov lite bättre inatt men vaknade av att jag drömde att vårt hus började brinna...

Morfar har varit här en sväng och fikat. Sen har jag bara legat på soffan och myst med Hilda och kollat på Andra Avenyn. Imorgon hoppas jag på lite bättre väder så jag och Hilda kan gå en lång runda ner till sjön så man kan rensa huvudet lite :) På kvällen blir det jobb. Och på fredag blir det jobb på förmiddagen och sen ska vi ha en till minnesstund för Päivi. Det är bra att vi har en till tycker jag för nu är det säkert många andra tankar och funderingar som dykt upp när man hunnit smälta det lite...

För att skriva något positivt i min blogg så tänkte jag visa upp mina kaffekoppar jag köpte på Cervera häromdagen :) 4 stycken och såklart i lila :)
Godnattkram till er, och lite extra energi till moster som är kräksjuk och Emma som ska operera bort sin bråkiga gallblåsa imorgon ;)Till top