Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

R.I.P Stora Björn

Allmänt Permalink0

Med all respekt för den skadade mannen som blev halvt uppäten av en björn igår. Men seriöst, väck inte den björn som sover om ni inte kan jaga ordentligt.

Jägarna skryter om hur bra dom är på att jaga och "hålla ordning" osv. Är det bara jag som inte tycker dom levde upp till det så jättebra denna gången heller?!

Dom flesta vet väl vad björnar gör vid denna årstiden och vad som händer om man inte låter dom vara... Och sen läggs nyheten fram som att det var björnens fel och som vanligt skjuter man ihjäl honom som lösning på problemet istället för att tänka efter en gång extra innan man ger sig ut på älgjakt. Man blir så trött. Därför går jag och lägger mej nu.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14284886.ab



Till top