Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

120531

Allmänt Permalink1
I några minuter till är det maj månads sista dag. Sen är det sommar på riktigt tycker jag! Även om SMHI:s prognos inte ser speciellt lovande ut... Men jag gillar verkligen dessa mysiga kvällar när det är ljust länge och blåsten har lagt sej :)

Idag hade vi skola 9-11. Sen körde jag och hälsade på morfar som har piggat på sej bra efter hjärtinfarkten. Hans kranskärl såg inte bra ut och en del av dom fulaste kärlen har dom ballongvidgat. Nu återstår det att se om han lyckas låta bli att röka också. Imorgon tänker jag köra hem till hans lägenhet för lite pyssel med städning, tvättning och så. Tänkte att jag ska "städa" bort pipan och cigaretterna då också... Och jag har hans bil nu så han kan inte köra och köpa ny. Det låter kanske hårt i era öron men det är för hans eget bästa och jag vill ha honom kvar ett bra tag till!

Ikväll har jag besökt Fitness24 och tränat lite av varje. Först hälsade jag på Johanna & Anton, vi tittade på Unga Läkare. Nu ska jag sova, imorgon är det fullt upp även om jag har en "ledig dag".

120530

Allmänt Permalink0
Gårdagens arbetspass gick bra, dock fick jag dåliga nyheter när jag slutat. Morfar hade fått en hjärtinfarkt... Han mår rätt bra efter omständigheterna som tur är. Så mina planer idag blev ändrade och jag ska snart åka till HIA och hälsa på honom. Det känns sådär att ha folk man känner som ligger där... För det va där jag träffade pappsen för sista gången :/ Men så ska det inte bli nu!

Och jag funderar på vad det är för folk som arbetar på 1177. Folk som ringer dit och har bröstsmärtor som strålar ut i armarna blir ombedda att söka på sin vårdcentral dagen därpå. SKÄMS PÅ ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120529

Allmänt Permalink0

Skola idag. Vi skrev klart ett arbete och lite så :) jobb ikväll. Ohållbar situation på jobbet och det är skrämmande! Ja, så ser väl denna tisdagen ut...

Till top