Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

121129

Permalink0

Denna dag har jag varit med när tre snö liv kom till världen :) jättekul att se, blev nästan rörd. Tre bebisar i olika storlekar, en liten på 2,9kg, en stor på 4,4 och en mitt emellan. Ingen förlossning var den andra lik och det är väl så det är :P fick även här gå med Cissi som jag känner sen innan så det var kul med lite egna uppgifter, hade verkligen inte räknat med det.

Efter praktiken körde jag runt och handlade lite inför julbordet på lördag, nu är allt fixat och jag har fixat så Joakim ska laga revben haha. Godaste rätten enligt mej :P

Köpte lite julpynt på stan och en ny vinterjacka. Sen fikade jag och Milla hos Johanna och Anton. Supermysigt :)
Nu -revenge! På min julpyntade tv ;)

Ville bara visa hur jag avslutar denna dagen. Oboy i favoritmuggen :)

Permalink0

121128

Allmänt Permalink0
Idag har jag haft en ledig dag, väldigt skönt! Har gjort flingor, varit och tränat, skjutsat morfar så han fått leka med sina kompisar och börjat julpynta lite. Hade tänkt städa också så här är klart inför lördag men det hann jag fan inte :( Nu är det för sent tycker jag så det får va till någon annan dag... Stjärnor och ljusstakar är uppe men icke tända, två krubbor är på plats och lite tomtar m.m. finns utplacerade :)
Först saknade jag Jesus till den ena krubban men till sist hittade jag honom i soffan när Hilda lyfte på huvudet ;)
Till top