Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

121030

Allmänt Permalink0
Idag hade vi redovisning i skolan... Skönt att beta av sakerna, nästa vecka är det tenta och sista veckan på praktiken.
Efter redovisningen körde jag med saker till Röda Korset, passade på att kolla om jag hittade något kul till lördagens fest med tema bad taste. Det gjorde jag tyvärr inte. Får fundera lite till...

Körde hem till farmor och tog en kaffe, sen träffade jag Malin på badhuset och simmade som fan. Idag gick det extra bra, man känner verkligen skillnad från gång till gång.

Har precis bokat biljetter till Twilightfilmen den 14/11 :) Jag och Gutchi ska se den, ska bli så mysigt :)

121029

Permalink0

Praktik idag, dagen gick så sjukt snabbt. Gick hem till Niklas&Sandra och hämtade Hilda som sov där igår till idag. Nu har jag ätit middag med Joakim & mamma... Kollar lite på artiklarna jag ska ha imorgon på redovisningen... Sen är det 112 på tv och jag tänkte ta ett glas vin :)

Halloweeeeen!

Permalink0

Black Swan har gjort entré!

Till top