Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Olearys

Permalink0

Igår hade jag en perfekt lördag. Sovmorgon, lunch på bagels med Gutchi, hälsade på farmor, powerwalkade och lite så... På kvällen drack vi öl och spelade spel i balsby, jag och David vann ;D senare gick jag och Gutchi till olearys för flingan spelade :) perfekt kväll men nån öl för mycket känner jag idag...
Skulle pluggat men David va snäll och läste min artikel så det slipper jag ;)

120929

Permalink0

Idag är det min dopdag... Moster sköter sej exemplariskt som gudmor som vanligt, igår fanns det ett paket i brevlådan när jag kom hem :) underkläder, och ett kort. Tackar så hjärtligt! :)

120928

Allmänt Permalink0
Denna veckan har vi börjat vår psykiatripraktik. Jag och Johanna är på 211:an. Första dagen igår var intressant, väldigt annorlunda jämfört med vad man är van vid. Jag tror jag kommer trivas bra :)
Till top