Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

130830

Allmänt Permalink0

Idag har jag haft en underbar dag på jobbet. Fredagsfrukost, invigning av det nya biblioteket och massor av fika. Tårta vid invigningen, jag bjöd på cheesecake, David bjöd på daimtårta och choklad, Emy bjöd på kakor och vår köksa bjöd på paradis :) nu är jag tjänstledig fram till den 20:e januari men hoppas hinna jobba lite innan dess.

I vår "hörna" hängde våra kollage från avdelningen, samt lite katetrar och stomipåsar. Sen tog vi Hb och kollade saturationer :P

130829

Allmänt Permalink0

Idag har jag börjat dagen med thaimassage :) min nacke som krånglat behövde det och efteråt körde jag och köpte ett par nya jobbskor så man är redo för praktiken ;) inviger nog dom på dagens kvällspass :)

130827

Allmänt Permalink0

Efter en bra dag på jobbet ska jag nu piffa lite inför barbko med familjen. Mammas födelsedagspresent från mej :)

Till top