Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

131231

Allmänt Permalink0
Sista dagen på 2013 får jag väl ge ett livstecken ;) har firat jul, haft inflyttningsfest, varit ute, träffat släkten, jobbat, praktiserat och idag ska jag ha nyårsfest här hemma. Är i full gång med alla maträtterna och känner än så länge att jag kommer hinna... Dukade häromdagen så det är avklarat ;) hoppas ni får ett gott nytt år ❤️

131226

Allmänt Permalink0
Nu tänkte jag sammanfatta min julhelg :) på julafton firade vi i Arkelstorp... Mamma hade äran att få gå hem från jobbet och fira med oss :) riktigt härligt!
Mat, TV, klappar, godis, umgänge och allt vad julen innebär :) jag fick massor av fint, morgonrock, smycken, pengar, strumpor, tights, elvisp, pippimugg och massa annat. Jag, Amanda och Malin avslutade kvällen med öl på Banken :)

Igår hade jag inflyttningsfest i min lägenhet. Jättetrevligt med mina fina vänner. Tack för alla presenter :) jättefina saker!

Utgången blev till Grand, asmycket folk men kul ändå :) nu är man rätt trött...
131223

Allmänt Permalink0
Bra dag som avslutades med julfirande i Vinnö eftersom mamma inte ska vara med i Arkelstorp imorgon... Fick en morgonrock och ett kuvert av tomten :) nu ska jag sova för jag är riktigt trött!

Till top