Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Malmö

Allmänt Permalink0

Dagen i Malmö var mycket bra :) vi shoppade, fyndade lite blandat på rean. Vi åt asiatisk mat, sushibegäret är stillat för en stund ;) när jag kom hem lagade jag middag och tog ett glas vin... Nu är jag trött men nöjd :)

130731

Allmänt Permalink0

Sista dagen i juli och den enda lediga dagen jag har denna vecka. Är påväg till Malmö för träff med kusin och moster :) sitter i tyst kupé och här är inte bra stämning :P rätt underhållande ändå ;)

130728

Allmänt Permalink0

Är på kalas i Dalby för morbrors fru som fyllt år. Dör av värmeslag men man ska inte klaga... Gårdagen va bra, banken var svettigt och rikt på folk. Träffade bland annat Sofia från jobbet, det va jävligt kul! Idag är jag lite trött...

Till top