Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

130630

Allmänt Permalink0

Helgen har varit bra. Storstädade igår och fixade med det jag köpte på IKEA häromdagen... Det blev så fint :)

På kvällen käkade jag, mamma och moster på martini. Efteråt gick Oddan och jag bort till Milla på förfest. Slutligen hamnade vi på banken där det va bra ös. Idag har vi haft vilodag med film och pizza i stan :) kollade nyss nya wallandern, den va bra!

:)

Allmänt Permalink0

Får erkänna att jag inte va jättesugen på att jobba idag när klockan närmade sej två... Men väl där hade jag ett riktigt bra pass... Lagom mycket att göra och en bra blandning patienter :) nu ska jag och Hilda krypa ner, ska bli skönt med lite sovmorgon imorgon eftersom jag har en kväll till då :)

Höstens praktik

Allmänt Permalink0

Igår fick vi våra platser och jag blev väldigt nöjd! Första perioden ska jag vara på navet på CSK...blandad avdelning med multisjuka patienter så det är perfekt för att lära sej mycket om mycket... Och andra perioden ska jag vara på Lindgården i Broby. Också nöjd eftersom det är hyfsat nära :) jag har verkligen haft tur med mina platser, denna gången trodde jag att jag skulle få pendla långt... Men icke :)

Till top