Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

130531

Permalink0

Sista dagen i maj månad har varit bra! Sovmorgon, plugg hos Cathrine. Fixade lite på mormors grav. En timmes läsning i solen. LeanderPersson med Milla. Fika med Milla, Malin och Alexandra på bagels som till sist slutade med lite svalkande cider hos Malin. Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova inför jobb tidigt imorgon. Bra och händelserik dag helt enkelt :)

Gatsby

Permalink0

Ikväll kollade jag och Oddmo på den store gatsby i 3D. Första gången för mej att kolla 3D och det va häftigt men brillorna va obekväma :( efteråt tog jag en kaffe med Milla och Joel på bagels. Nu ska jag se revenge.

Låt mig presentera Herman

Permalink0

Herman är vår granne, en väldigt trevlig irländsk setter. Han är inte så pratglad av sig men kommer gärna inom någon gång ibland och svävar ett varv i trädgården. Nu löper Hilda och då blir det oftare... Idag kom han när han var nybadad och då såg han ut såhär :)

Till top