Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

131129

Allmänt Permalink0
Idag är det en bra dag för idag fick vi reda på NKSE-tentan :) är så glad att den är över :)

131128

Allmänt Permalink0
Efter praktiken idag körde jag inom Vinnö, lastade bilen med lite lådor... Körde till facket för att försöka styra upp hur mycket pengar jag ska få tillbaka, har betalt medlemsavgift som att jag jobbat heltid nu när jag pluggat så jag får förhoppningsvis en liten julbonus från kommunal :P

Och ikväll har vi målat i lägenheten... Ingen aning om det blev bra eftersom det är mörkt :P men vi får väl se imorgon ;) och jag fick fina inflyttningspresenter av Niklas & Sandra och Oddmo som kom på besök och kvällsmat. Mycket trevligt :)

131127

Allmänt Permalink0
Efter praktiken idag körde jag och hämtade nycklarna till lägenheten :) visade upp den för mamsen som är lite avis :P sen körde jag och handlade färg för imorgon ska det målas! Köpte även dammsugare, kaffebryggare och strykjärn... Massa tråkigt men nödvändigt :P nu ska jag se paradise hotel och sen sova. 

Till top