Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

140729

Allmänt Permalink0
Semester är underbart! Att bara göra vad man känner för... Idag körde jag, Jottan och Johanna till Åhus och badade... Vattnet är supervarmt och det var en hel del sol trots alla prognoser :) vi blev ett härligt gäng och nu har man bättrat på brännan lite :) 

Ska ta en dusch och en promenad med Hilda, sen är det dags för spelkväll i Vinnö :)


140727

Allmänt Permalink0
Min semester är i full gång 😊 jag började den med after work i torsdags på bishops med mat och dryck i trevligt sällskap... I fredags drog jag och Jottan till stranden och badade, sjukt skönt i vattnet så man ville aldrig gå upp typ...

Igår hade Sandras syster & make vernissage i Arkelstorp, mycket trevligt. Jag köpte en tavla, Joakim hittade också en. Grillning och fest för närmsta gänget efter vernissagen. Underbar kväll!

Idag har jag mått lite värre än vad jag tycker jag förtjänar... Tog mej ändå till Åhus och träffade familjen Dahl som var på besök. Sjuk nostalgi, vi badade alltid ihop på Havsvägen när vi var små... Och idag hade vi återträff på samma ställe :)

Nu har jag haft pizzakväll med mamma och morfar, ska snart sova för jag är helt slut 😴
140722

Allmänt Permalink0
Även idag kunde man läsa om bland annat kirurgens kris i Kristianstadsbladet... Jag är så jäkla sugen på semester nu så man kan få koppla av från allt som har med sjukdomar och överbeläggningar att göra. Och sen är det förhoppningsvis lugnare när man är tillbaka... Nu säger jag godnatt 😘

Till top