Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

140628

Allmänt Permalink0
Denna veckan har bestått av jobb, en ledig dag som spenderades i Vinnö. Har jobbat halv helg (igårkväll)... Inte alls bra situation på jobbet :( det beordras hit och dit, minst en får ett dubbelpass varje dag, semestrar bryts och vi har många fler patienter än vad vi har platser till :( så tråkigt att det aldrig blir bättre... Och nu börjar folk bli sjukskrivna för man inte pallar trycket... Jaja, idag är jag iallafall ledig och tänker storstäda lägenheten för här ser ut som fasen!

I fredags efter en tuff dag på jobbet gick jag och 
Scuair och satte oss på olika ställen i stan för att käka, dricka vin och öl... Mycket trevligt och vi träffade roligt folk :)Midsommarhelgen

Allmänt Permalink0
Vill tacka alla inblandade för en mycket bra helg med midsommarfirande X2 :) i fredags jobbade jag till tre... Sen skyndade jag mej hem och piffade innan jag tog taxi till Balsby där festen hos Stoffe och Emilie redan var igång... Mat, lekar, dans, alkohol, nattadopp och allt som hör till. 

Igår firade vi midsommar igen hos Alexandra (nu passar hon hus igen) på Söder. Utgång till Lerran :)

140617

Allmänt Permalink0
Igår fyllde jag 24 år. Jag tog sovmorgon, åt frukost med mamma, kollade på Grey's, Alexandra kom förbi med en blomma, hälsade på farmor, fick hennes cykel som jag lämnade in på cykelomsorgen, hälsade på Niklas på jobbet, handlade present med mamma (en fet fläkt till sommarvärmen) och lite så... På kvällen kom familjen förbi på ett glas champagne och sen gick vi till Bar-B-Ko för att fira mej och Niklas. Moster mötte upp oss och vi hade en supertrevlig kväll med god mat som alltid. Tack för alla gratulationer, blommor, telefonsamtal, sms m.m. Ni är underbara 😘

Till top