Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

140327

Allmänt Permalink0
Idag är det lön och det gillar vi :) blev väckt av ett samtal från ABK som störde min sovmorgon men det får gå... Nu ska jag kolla Greys (som jag äntligen börjat kolla nu Malin och Johanna;) ) sen ska jag och Hilda ut en sväng innan jobbet. 

140326

Allmänt Permalink0
Idag hade vi utbildningsdag... Lite halvintressant, jag var mest trött... Men härdade ut... SVPL-IT, riskbedömningar, kognitiv svikt och så...

 Gick sedan till 3 och hämtade ut ett nytt simkort så nu har jag fixat min nya mobil... Det verkade tyvärr som det andra försvann i samband med alla hantverkare i lägenheten... Obehagligt men tyvärr sant :/ ingen skada skedd iaf eftersom det spärrades... Nu ska jag sova :)

140324

Allmänt Permalink0
Efter en hel jobbhelg så slutade gårdagens kvällspass med ett dubbelpass så jag fick jobba natten med pga kris... Gick över förväntan, och det blir trevligt med lönen nästa månad :) efter jag sovit gick jag ut en runda med Hilda i det fina vädret... Och just nu hålller jag på att tagga inför en runda till Willys och sen ska jag träna... Helt okej dag ändå :)

 
Till top