Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

141130

Allmänt Permalink0
Helgen har varit super! I fredags var jag och Johanna på Väla och shoppade. Hittade en hel del jag behövde, bra erbjudande också nu när det firas black friday i Sverige med 😜. På kvällen hade vi julmys i i Torseke med julmat, kranspyssel och lite så 😊.

Igår var det överraskningsfest för Jessica med gamla gänget. Sjukt kul, blev en sväng till O'Learys med. Idag är vi i Dalby och spelar spel. Något trött är man ju då... 😴
141124

Allmänt Permalink0
Jag har beställt paket på H&M för att pigga upp i höstmörkret 😜 fyra muggar och en skärbräda i marmorliknande material... Får hoppas de är fina i verkligheten med 😊.


141123

Allmänt Permalink0
Helgen har varit super... I fredags fyllde lilla farmor 87 år. Vi uppvaktade henne på hjärtebacken med tårta och paket. På kvällen var jag i Österslöv på julbord. Riktigt bra mat och trevlig stämning 😊

Igår var jag och Calle i Arkelstorp hos Niklas & Sandra. Hemmalagad pizza, spel, vin och lite så... Det blev den sena bussen hem och idag tog vi sovmorgon. Snart är det ny vecka och jag är taggad inför att fortsätta på sjukgymnastiken 😊💪.
Till top