Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

151230

Allmänt Permalink0
Igår fick vi besök från Oxie av Calles familj. På kvällen hade vi lite middag hos oss, väldigt trevligt 😊.


151228

Allmänt Permalink0
Efter en hektiskt dag på jobbet fick jag vila på soffan medan Calle provlagade musslor inför nyår. Det kan nog bli succé 😀. Vi har ätit finmiddag ikväll, firade att det otroligt nog verkar som att jag lyckas få till en semesterdag imorgon. Tror inte på det förrän det verkligen händer 😝.

Hockey på tv ikväll. Jag är mer fokuserad på mitt änglaspel med Pippi som jag fått av Calles familj när jag fyllde år 😍.


151227

Allmänt Permalink0
Juldagarna har fortsatt med högt tempo... Efter att jag sovit på juldagen gick jag på laxmiddag hos mor... Trevligt att träffa släkten och väldigt gott med lax och allt annat vi fick😍. 


Igår körde jag och Hilda till Oxie för att fira med Calle och hans familj. Väldigt trevligt med tacokväll, quiz och mys. Jag fick massvis med fina julklappar också. Tack❤️.


Idag har vi varit i Beddinge på middag hos Calles mormor & morfar. Vi gick ner till stranden och kollade läget, sen fick vi middag som var så god 😊. Nu ligger vi hemma på soffan och jag ska snart ladda inför en dagtur på jobb imorgon 😴.Till top