Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

150630

Allmänt Permalink0
Idag har jag tagit ett sista ryck i Vinnö och sorterat saker... Samtidigt som jag pausade i solen då och då 😎. 

Vid lunch fick jag ett mess om att Milla & Jockes prinsar kommit till världen. Bifogad bild på de små liven också och jag blir tårögd när jag tittar på den ☺️. Friska och fina, hela familjen mår bra och jag är så glad för deras skull 💙💙.

Det gjorde du bra Milla (med Jockes hjälp såklart😘)  nu slipper du svettas i sommarvärmen och kan istället njuta av tiden med er nya perfekta familj 💙💙. 


150629

Allmänt Permalink1
Idag hade jag tänkt gå upp tidigt för att fixa en massa, när klockan Calle gick till jobbet tänkte jag "Wtf, jag gör vad jag vill för jag har semester!" ☺️. Sov till 10, tog mysfrukost framför Orange som jag börjat följa... Sen drog jag igång med att fixa i lägenheten. Eftersom Calle lämnat sin och mammas hus ska tömmas är denna lägenhet kaos med MASSOR av saker. Jag har svårt att slänga, mycket minnen som jag vill bevara. Nu under semestern är min plan att försöka få en praktisk och trivsam lägenhet samtidigt som jag gör en massa annat såklart 😊.

Har även hunnit med att storhandla och träna. Ibland får man ta en paus på balkongen 😉.


150628

Allmänt Permalink0
Denna helgen har vi spenderat i Göteborg. Tåg dit igår med champagnefrukost 🎉. Spenderade i princip hela dagen på Liseberg och hade sjukt kul. Premiäråkte Helix för min del, den är en ny favorit ☺️. Annars kommer Atmosfear och Balder också högt upp på listan. Jag, Benny & Sandra gick såklart Gasten också, alltid lika kul 👻.

Efter stängning på Lisberg blev det några drinkar i hotellbaren 😊🍸.
Till top