Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

160731

Allmänt Permalink0

Sista dagen i juli och sista dagen på min semester. Börjar dock med två lediga dagar på schemat så ska inte jobba riktigt än 😊. Helgen har varit toppen med kalas för mamma i fredags, fest hos Alexandra igår och en lugn dag idag 😊.

160728

Allmänt Permalink0

Idag körde vi till Sandras jobb i Vånga och lunchade med familjen. God mat och ett dopp i Ivösjön efteråt. Varmt och härligt 😊 ikväll åkte jag & Calle ut en sväng till Vinnö och kollade in vårt blivande hus. Längtar 😍.

Cph🇩🇰

Allmänt Permalink0

Igår använde jag mitt presentkort jag fick i present av Calle och hade en underbar dag i Köpenhamn. Blå planet, god mat, Strøget, drinkar & öl, Tivoli, shopping och massa härligt. Hade en underbar dag ❤️.

Vi övernattade i Oxie och idag har vi haft familjemiddag där, Calles föräldrar bjöd på grillat och massa gott 😊.

Till top