Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

160630

Allmänt Permalink0
Fruktansvärt arbetspass idag som krävde 2,5 timmes powernap efteråt för att återfå krafterna 😔. Fick iallafall mycket kärlek av mina fina ❤️ när jag kom hem. Samt en god middag av Calle. Hur länge ska det få vara såhär i Region Skåne? 😳.

160627

Allmänt Permalink0
Löningsdagen var väldigt bra. Amanda kom från Malmö, vi shoppade först -jag hittade massor på rean 😀. Sen har vi hängt hos oss, kosanmat, öl, besök från moster A-B och lite så. Väldigt trevligt 😀. Vi följde henne till tåget och på hemvägen tog minsann Balder ett dopp i fontänen vid Banken. Kan det va så att vi har ett vattendjur i familjen? Varken Cookie eller Hilda har gillat vatten men kanske Balder? ☺️160627

Allmänt Permalink0
Ledig måndag efter jobb midsommarhelgen. Idag får jag minsann träna, är varken snorig eller har något annat planerat förrän i eftermiddag när Amanda kommer och hälsar på 😀. Ensam på gymmet i värmen 😅.


Till top