Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

160327

Allmänt Permalink0
Hoppas ni har en bra påsk! 🐣
Vi firade hos moster igår med släktträff och middag, fick leta efter ägg och så 😍. På kvällen hade jag och Calle lite förfest som var väldigt lyckas och ganska vild ☺️. Idag är det soffläge minst sagt 😴.










160325

Allmänt Permalink0
Idag har jag hälsat på Alexandra i hennes nya fina lägenhet. Väldigt fräsch och trevlig 😊👍. Ikväll gick jag och Calle på bio så nu har jag äntligen fått se Danish Girl -den var mycket bra och sorglig 😥. Nu har jag pysslat med lite framkallade foton 😊.

160324

Allmänt Permalink0
Idag har jag äntligen börjat min lilla påsksemester. Malin på jobbet hade via sin man på K-bladet fixat så vi kunde gå på handbollsmatch och sitta i deras loge. Buffé, tränarsnack, bar med mera 😊. Väldigt trevlig start på semestern 😊. 


Till top