Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

160929

Allmänt Permalink0

Som alltid lyckades bästa moster överraska mej på min dopdag. Jag jobbade men hon hade varit förbi och lämnat en fin present som stod på bordet när jag kom hem efter kvällspass. Att du lyckas varje år ☺️❤️.

Tusen tack❤️ Kram från Anna Jenny/ie Christina Hägg 😉

160927

Allmänt Permalink0

På tisdagar har vi alltid ett väldigt hektiskt schema. Vi jobbar till 16:00. Vi drar hem och rastar Balder och fixar lite mat. Sen blir det valpkurs 18:00 och efter den skjutsar jag Calle till bandyn. Hektiskt men samtidigt väldigt trevligt. Och det är mysigt att sitta ute på fälten och kolla in hur Balder drillas ☺️.

160925

Allmänt Permalink0

Igår körde vi en tjejkväll med vin & ost. Den avslutades på Oleary's där Calle & Joakim mötte upp från sin grabbkväll ✨.

Till top