Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

💙🐶💙

Allmänt Permalink0

I torsdags blev Balder krasslig och fick åka till djursjukhuset i Hässleholm. Ingen förstod varför han mådde dåligt, kräkte blod och var slö. Jag blev rädd att han fått i sej gift 😔. När de sedan gastroskoperade honom fick de syn på att grässtrå som satt sig vid nosen och bak i svalget. När det plockades bort blev han genast bättre. Usch vad obehagligt det var innan vi fick en förklaring. Nu är han hemma och går på glassdiet över helgen. Jättebra omhändertagande från alla på djursjukhuset ❤❤❤.

170423

Allmänt Permalink0

Helgen är full av nattjobb men idag åkte jag och Johanna på vernissage och tittade på Emelies fina tavlor. Många hade hunnit säljas men jag fick med mej en hem ☺. Mkt trevligt 👌🏽.

💙💙💙

Allmänt Permalink0

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Balders 1-års dag 🎈 Det blev paket på sängen och långpromenad i solen 💙. 

Till top