Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170831

Allmänt Permalink0

Augustis sista dag har varit väldigt bra. Vi har haft besök från hemsjukvården och Cleo har nu passerat 2kg och vägde idag 2060g 😀🎈👍. Vi ska fortsätta som tidigare med amningsplanen och vänta in hennes energi så får amningen komma igång när den behagar 😊. Vågar knappt skriva det men ikväll har hon ätit och haft jättebra amningar 3 gånger på 5 timmar när hon själv vaknat. Tänk om det fortsätter såhär 😀. Då är kanske sonden snart ett minne blott 😍.


Annars har vi haft en bra dag, Amanda kom på besök ikväll och vi har käkat pizza. Cleo har även fått en ny mössa och sin andra babblare -Doddo ☺️.

🎂🎂🎂

Allmänt Permalink0

Grattis Osse på din 2-års dag! 😀 Den ska firas på lördag 🎈🎈🎈Kram från faster ❤️


170830idsg k

Allmänt Permalink0

Idag körde jag en sväng till stan mellan Cleos måltider och fixade lite grejor. Skönt att komma ut lite 😊. Sen kom Johanna & Anton på fika och det var mysigt.


Hade fått trevlig post i lådan idag, familjen Mustonen bor några hus bort. Väldigt trevlig post 😀🌸💕.

Till top