Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170829

Allmänt Permalink0

Det går ganska dåligt med vår amningsplan får jag säga... Vi väntar in att Cleo ska vakna för att hon ska va mer "på hugget" och känna att hon är hungrig men trots detta visar hon oftast inte något intresse utan väntar typ in att man ska påbörja matningen via sonden... Eller somnar hon ifrån och då blir det inget av det av den anledningen 😴. En bekväm tjej vi har att göra med helt enkelt ☺️. Idag har det därför bara blivit fulla mål så jag hoppas på en bättre dag imorgon annars för jag höra med neo om vi ska ändra strategi. Jag ska nog inte ha för höga förhoppningar egentligen för hon är nu 36+2 veckor gammal och det kan dröja några veckor till innan hon får mer energi och ska visa mer sugreflexer sa personalen.


En roligare sak idag är att vi haft besök från gammelmorfar som han nu får kallas, min morfar 😊. Vi åt marängsviss i sommarvädret och jag blev så glad över att han fick träffa Cleo💕🌸☀️.

Till top