Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

❤️

Allmänt Permalink0

Hur glad blir man inte när man fått blombud till mej & Calle från hans föräldrar ☺️ Såhär en måndag när man jobbat till fem 😍.❤️

Allmänt Permalink0

Igår hade vi inflyttningsfest med vänner och den blev väldigt lyckad 😊. Mitt under välkomsttalet gick Calle ner på knä och friade, jag blev sjukt chockad men otroligt glad. Så nu har man en fin ring att bära 😀💍💗. Tack alla för igår, fina presenter, fina gratulationer och framförallt att ni ville dela och fira glädjen med oss 💗💑💍.

170127

Allmänt Permalink0

En dag på stan med Johanna ❤️. Vi shoppade, åt lunch och avslutade med ett träningspass. Nu är jag hemma och ska piffa med mina blommor jag köpt. Har blandannat fått upp mina väggvaser som jag fick i julklapp 😍. Längtar till det blommar i trädgården så man kan plocka sitt eget och sätta i dem 🌸.

Till top