Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170731

Allmänt Permalink0

Klart julis sista dag ska innehålla bad, nu gäller det att carpa in så mycket solsken som möjligt innan man ska spendera tid inomhus i sjukhusmiljö 🙈. Så idag har jag varit på flöde & CTG som såg bra ut, sen tog jag en kaffe hos morfar och körde därefter hem för trädgårdshäng med Calle 😎.

Babyshower 💕🤰🏼🍼

Allmänt Permalink0

Ojdå! Såg att min text i inlägget inte kom med så då provar vi igen ☺️.


Idagskulle jag och Calle köra till Johanna och Anton för fika... Det blev inte riktigt så för Johanna hade styrt upp en babyshower för mej 😍. Sjukt roligt med god fika, lekar och massor av fina presenter. Tusen tack alla och framförallt stort tack till Johanna som hade ordnat detta 😀💖🍼.

💙

Allmänt Permalink0

Har haft en mysig helg med passning av Osse. Den slutade med att vi allihopa sov i sängen inatt och tog sovmorgon till 10:00 🙈.


Idag fick jag uppleva en fantastisk babyshower 😍🍼🤰🏼 Mer om det imorgon 💗.

Till top