Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

171109

Allmänt Permalink0

Här har det varit lite tyst... Det beror på att vi haft fullt upp. Vi har hunnit med lite allt möjligt denna vecka. En av mammorna i föräldragruppen bor i Färlöv och har också hund, det är väldigt kul för vi har hängt lite och har gångavstånd mellan husen 😊.


Igår gick vi på babymassage på kyrkis, Cleo hade haft en tuff natt så hon sov sej igenom massagen och jag fick testa på en docka ☺️ Det är fyra gånger till så hon är förhoppningsvis piggare nån av de gångerna.

På eftermiddagen gick jag & Amanda på stan, behövde handla lite inför dopet och så. Väldigt skönt med egentid då Cleo är inne i en närhetsperiod och inte vill ligga själv en enda sekund 🐸. Mysigt men lite svårt att kunna göra saker när man är själv hemma 🙈. Tacka gode Gud för sjal haha.

Och idag var det dags för BVC, första vaccinationen är gjord  och vikten går stabilt upp. 3560g & 53,5cm 👍.

Till top