Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

171031

Allmänt Permalink0

Sista dagen i oktober. Min mormors födelsedag och min & Calles årsdag ❤️. Vi har varit tillsammans i 3 år och ska fira det på lördag -trodde jag. Calle kom hem efter jobbet och hade med sej både sushi & blommor så det blev minsann lite firat idag också 😀😍❤️.


Jag & Cleo har även hunnit med ett besök på BVC, hon hade gått upp nästan 3hg sen sist så nu väger hon hela 3420g och är 53cm lång 😊. Efteråt körde vi till Hjärtebacken och hälsade på farmor ❤️.

171030

Allmänt Permalink0

Den här veckan är det höstlov, tyvärr måste Calle jobba måndag & tisdag och dessutom  

längre dagar än vanligt 🙄. Men jag fick iallafall en bra start på veckan för Amanda kom med frukostfrallor och chokladbollar så det var inte fy skam 😉.

171027

Allmänt Permalink0

Idag var jag & Cleo på MVC för efterkontroll och träffade vår barnmorska Cecilia. Hon har varit så fantastisk under hela graviditeten och jag har längtat efter att träffa henne.


Jag blev nästan lite rörd när vi gick igenom allt från början och pratade om när man var på första besöket i vecka 5 ☺️. Det känns som igår och nu var man där och visade upp Cleo ❤️. 

Jag fick även klartecken att börja träna igen så nästa vecka ska jag äntligen tillbaka till gymmet 💪🏼. Det är nu man behöver musklerna som mest med tanke på allt bärande och flyttande av vagnar, babyskydd med mera så det ska bli riktigt skönt att komma igång!

Nu har jag för första gången gjort en pumpalykta till Halloween 🎃

Till top