Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har tillsammans med min mamma delad vårdnad om borderterriern Hilda. Har även en 1-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

171019

Allmänt Permalink0

Idag var det dags för besök nr 2 på BVC 😊. Läkarundersökning stod på schemat och den gick jättebra 😀⭐️👍. Nu har Cleo passerat 3kg och vågen visade hela 3140g 😍. Jag får nu lov att gå ner till 6 måltider / dygn och slipper väcka henne för att äta så det känns toppen 👍. Detta firade vi med ett litet kvällsbad 🎉.

171018

Allmänt Permalink0

Idag har jag haft en intensiv men mycket bra dag 😊. Den började med frukost hos Julia och hennes yngsta dotter Livia som är en dag äldre än Cleo. Mycket trevligt 👌🏽.


Eftermiddagen spenderades med mamma, moster & Amanda och ikväll slappar vi på soffan.

Var även med i Kristianstadsbladet idag, Hej Världen 😀.

171017

Allmänt Permalink0

Idag fick pappa Calle återgå till jobbet efter 17 veckor hemma med oss 😊. Det har blivit en lyxig vardag där man snabbt blev van vid att vara två som skötte allt med Cleo, hundar, hus med mera. Nu ska vi hitta våra nya rutiner och det ser jag fram emot 😊. 


Calle (Cleo) fick en så fin present av sina kollegor 😍.

Till top