Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170911

Allmänt Permalink0

Ny vecka som började med att Cleo hade dragit ut sin sond 😝. Vi satte en ny igårkväll men det var faktiskt inte pga att hon dragit ut den utan det var hennes klumpiga mamma som råkade fastna med den vid förflyttning 😔. Så där fick jag tillbaka imorse när vi vaknade ☺️.


Hemsjukvården kom på besök idag och vågen visade 2260g vilket är 60g ökning sen i torsdags... Mindre än förväntat tydligen men sålänge hon går upp är jag nöjd och det får ta sin tid. Därför gjordes inga ändringar med amningsplanen utan vi kör på med 15/50ml i sonden. Gjorde även en amningsobservation och där var inte heller några förändringar att göra men jag ska testa något slags nässpray (syntocinon) på fredag för att pusha på utdrivningsfasen.

Ikväll hade vi besök från Milla & Mathias, mycket trevligt 😀. Vi fick en underbar höstbukett och kläder som är så fina 😍❤️⭐️.

Till top