Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170922

Allmänt Permalink0

Idag visade vågen 2420g, en viktuppgång på 50g. Bra tycker vi för att nyligen ha börjat amma fritt. Inte helt godkänt av experterna tyvärr så nu ska vi ge proteintillskott i flaska istället eftersom det inte gick att ge på annat sätt. Jag hoppas bara att amningen inte ska ta stryk av att vi ger flaska också för jag vill så gärna att hon ska kunna fortsätta amma.


Vi köpte en medela calmaflaska som är utformad som ett bröst för att det inte ska bli någon skillnad om man matar med den istället för ammar. Den förstod sej inte Cleo alls på så vi fick köra vanlig flaska ☺️. Den va värd ett försök iallafall, kanske kan den användas längre fram när hon är lite piggare 😊. 

Nu skjuts tyvärr utskrivningen upp minst 2 veckor beroende på hur detta går men det känns okej, vi vill inte bli utskrivna innan allt känns som det är under kontroll.

Till top