Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

180226

Allmänt Permalink0
Ny vecka och Calle återgick idag till jobbet efter en veckas sportlov. Vi har haft en mycket bra vecka och nu lär det nog gå snabbt till nästa lov med tanke på att veckorna bara swishar förbi ☺️

Idag har vi ätit ärtpuré, haft besök av mormor och ikväll var jag på POMPdeLUX-party och köpte lite sommarkläder till Cleo 😍 (null)

(null)

(null)

170222

Allmänt Permalink0
Idag var det ingen babyrytmik pga sportlov så vi har istället kört en träff hos Tage med familj som bor i Färlöv. Väldigt trevligt och Cleo blev förälskad i hans hoppstol som hon lekte med större delen av tiden 😍 (null)

(null)

180222

Allmänt Permalink0
Nu har jag jobbat mina 3 pass på sportlovet och det känns riktigt bra att va tillbaka lite grann. Han haft abstinens och saknat både jobb & kollegor så det blev ju super att man kunde göra såhär 😀👍💉

Calle har varit hemma med Cleo och det har gått jättebra, nu äter hon mer och mer puréer, gröt och amningen funkar fortfarande bra vilket jag inte var säker på att den skulle när man var ifrån såhär 😊. (null)

Till top