Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

180131

Allmänt Permalink0
Onsdagar innebär babysim och idag var det dags att testa dykning 🐬 Det är ju mer än jag själv kan men Cleo dök minsann 4 gånger. Så roligt 😀

Efteråt rensade jag & mamma lite i morfars lägenhet och nu har Calle lagat rätt nr2 från Lotta Lundgrens recept på Coop. Riktigt gott både igår och idag 👌🏽 (null)

(null)

(null)

180130

Allmänt Permalink0
Titta vilken fin pyjamas Cleo fått av sin farmor & farfar. En sån skulle man haft själv ☺️

I julklapp fick Cleo en nattlampa av mej & Calle... tyvärr funkade den inte och hade sålt slut på jollyroom... nu har vi dock fått en ny och den både lyser och spelar 👍  (null)

(null)

❤️

Allmänt Permalink0
Idag har vi även haft besök från Calles föräldrar, morfar & farmor. Trevligt med fina blommor, fika och lite så 😊 Ikväll stack jag och tränade och när jag kom hem hade Calle gjort en supergod lasagne som vi avnjöt till ett avsnitt av Bron 👌🏽 Förlovningsmiddag både igår och idag skulle man kunna säga 😀 (null)

(null)

(null)

(null)

Till top