Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

💃🏿🍺❤️

Allmänt Permalink0
I fredags blev det äntligen dags för tjejkväll med Julia & Jessica. Vi åt på O’Learys och besökte Kongen & Harrys därefter. Väldigt trevligt och vi orkade minsann vara ute till stängning vilket jag aldrig trodde. Det gäller att passa på 🙈 (null)

(null)

(null)

6 månaderskontroll

Allmänt Permalink0
I torsdags var Cleo på sin 6-månaders kontroll på BVC, hon blev 6 månader korrigerat i fredags så därför gjordes den nu. Positivt överraskande att hon lyckats ta igen det hon förlorade i vikt när hon var sjuk och en hel del till 😊 Nu visade vågen 5810g & hon är 65cm lång. Hon blev inte riktigt godkänd i momenten med att vända sig, förflytta saker mellan händerna och så men det känns som att hon är på god väg 👍 Nu är vi på gång igen med maten, hon äter både puré & gröt varje dag och det fungerar fint. Järndropparna behövs inte heller längre så nu får hon bara D-droppar som alla andra barn 😊 (null)

(null)

(null)180320

Allmänt Permalink0
Vilken bra dag detta har varit. Snön låg så fint ute när man vaknade imorse men plötsligt blev det vårväder 😍 Mamma kom hit och vi tog en promenad. Sen blev det en sväng in till jobbet för att äta våfflor. Det är en tradition vi haft några år och det brukar bli så uppskattat både hos patienterna och oss personal ❤️ (null)

(null)

(null)

Till top