Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

180528

Allmänt Permalink0
Vi är ett gäng föräldrar från Vinnö & Färlöv som fått barn ungefär samtidigt. Vissa har man gått i grundskolan med och andra har man lärt känna nu. Alla utom jag har dock två barn varav den äldsta är 3-4 år. Vi träffas varje vecka och idag passade vi på att ta träffen vid badplatsen i Balsby eftersom det är så somrigt väder. Då kunde de stora barnen plaska och vi andra hänga under parasoll och dricka kaffe. Mycket trevligt ☀️ (null)

Morsdag ❤️

Allmänt Permalink0
Idag önskade jag mig en sovmorgon med sammanhängande sömn, dvs att slippa ge Cleo morgonmålet. Riktigt skönt vill jag lova och det blev inte direkt sämre när jag vaknade och fick både scones & paket 😍 Fantastisk dag med både nytta och nöje. Som jag skrev på Instagram så är jag tacksam både över att få ha en mamma och att få vara en ❤️🙏🏼❤️ (null)

(null)

🎈☀️🍹

Allmänt Permalink0
Igår hade jag & Calle lite släktkalas för att fira våra födelsedagar 😊 Vädret var strålande och vi kunde passande nog inviga uteplatsen med sitt nya tak 👌🏽 Det blev väldigt lyckat och vi är så nöjda 😀 Såklart saknade man  morfar eftersom man är så van vid att han är med... men som tur var har vi ju två nya tjejer i familjen som inte  brukar va med på kalas 😉❤️  (null)

(null)

  (null)

(null)

(null)

Till top