Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

110330

Allmänt Permalink2

Idag har jag varit ledig. Stack till Johanna i Vä och pluggade som fasiken. Det gick faktiskt ganska bra, vi körde mitt memoryspel. Nästa vecka ska vi försöka låna ett skelett i skolan som vi ska plugga med. Efter pluggandet skulle jag köra till Maxi och handla.

Körde hem till Pia före och lämnade hennes MP3-spelare som jag fyllt med bra musik. Hon bjöd på värsta steken så jag slapp köra och handla sen:) Wooohoo, det är det tråkigaste som finns så det va fan skitgött.

Stack hem till min sötaste Hilda. Vi körde upp till kyrkogården och tände ett ljus för pappa i minneslunden. Idag hade han fyllt 52 år om han levt.

Nu kollar jag på 112Poliser. Har även fått resultatet på hemtentan i mikrobiologin utlagt nu. Jag och Johanna är nöjda :)

Till top